Duben 2007

Ceny za 7.bleskovku

29. dubna 2007 v 19:38 Ceny za Bleskovky
Tááák holky tady máte diplomy:-)

7.bleskovka

29. dubna 2007 v 19:03 Bleskovky
1)
2)
3)
1)Kod je na 1.obrázku?
2)Kdo je na 2.obrázku?
3)Kdo je na 3.obrázku?
4)Která z těchto tří je nej?
5)Co chceš na diplom?
Vyhrávají opět první dvá,honem pište odpovědi!!:)

Pejsci

29. dubna 2007 v 14:43 Obrázky
Jezevčík BEN


Anketa č.5

28. dubna 2007 v 14:17 Ankety

Ceny za 6.bleskovku

28. dubna 2007 v 14:03 Ceny za Bleskovky
Jsem ráda za okamžité odpovědi k bleskovkám na mém blogu,doufám.že to tak bude i nadále.
Tady jsou ceny k 6.bleskovce..!

6.bleskovka

28. dubna 2007 v 13:31 Bleskovky
1)Co je to za zvíře??
2)Jak se v pohádce jmenuje??
3)Líbila se ti někdy někdy tato pohádka??
4)Koho chceš na diplom??
Vyhrávají první dvá ... tak si pospěšte..!! :)

Dvanáct do tuctu

27. dubna 2007 v 23:26 Filmy

Dvanáct do tuctu

Cheaper by the Dozen

Dvanáct do tuctu - Cheaper by the Dozen
Motto:Čím víc,tím hůř!Typ filmu:komedieRok výroby:2004Režie:Shawn LevyPopis:Rodinná komedie o početné rodině sportovního trenéra Toma Bakera, který je navzdory americkým rodinným statistikám, podle nichž na jednu rodinu připadá 1,87 dítěte, otcem 12 synů a dcer. Jeho žena Kate je nejen chápavou manželkou a milující matkou, která rutinně řeší každodenní chod domácnosti i radosti a strasti ratolestí, ale dokáže se i sama prosadit jako spisovatelka. Trable rodiny Bakerových začne, když Kate dostane dopis, že prestižní nakladatelství vydá její knihu a zve ji na promotion akci do New Yorku. Ve stejné době se hlavě rodiny Tomovi Bakerovi splní celoživotní sen - má trénovat univerzitní mužstvo a rodina se kvůli jehozaměstnánímusí přestěhovat, což se dětem velice nelíbí. Kate odjíždí na turné a Tom Baker je jediný, na kom je udržovat domácnost v chodu, řešit denní porci rodinných trablů a navíc se předvést vnovémmístě v tom nejlepším světle. Nezbývá, než se obrátit opomock nejstarší dceři Noře, která už opustila rodinné hnízdo a odstěhovala se do Chicaga, aby žila vlastní samostatný život.

Snímek Dvanáct do tuctu patří mezi ty rodinné komedie, v nichž kromě situačního humoru vznikajícího z běžného každodenního života velké domácnosti, v níž žijí dospělí, malé i takřka dospělé děti, se klade důraz i na soudržnost a lásku, která pomáhá překlenout i těžká období, kterými musí čas od času projít každá rodina.
Fotky z filmu:
Dvanáct do tuctu
Dvanáct do tuctu
Dvanáct do tuctu
Фильм: Оптом - дешевле / Cheaper by the Dozen (2003) - Инфо, Факты, Кадры
Фильм: Оптом - дешевле / Cheaper by the Dozen (2003) - Инфо, Факты, Кадры

Někdo to rád blond

27. dubna 2007 v 23:08 Filmy

Obsah, děj

Někdo to rád blond - plakát
Co se stane, když dva nešikovní agenti FBI (Shawn Wayans, Marlon Wayans) se musí převléct za bohaté princezny a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé dívky... s postavením!
Fotky z filmu:
White Chicks - Preview Images

Ceny za 5.bleskovku

27. dubna 2007 v 16:05 Ceny za Bleskovky
Blahopřeji vítězům..!!:)

5.bleskovka

27. dubna 2007 v 15:38 Bleskovky
1)Kdo to je na té fotce??
2)Jak se máš??
3)Kolik ti je let??
4)Koho chceš na diplom??
Vyhrávají opět první dvá takže rychle...čas běží:)

Ceny za 4.bleskovku

25. dubna 2007 v 22:14 Ceny za Bleskovky
Gratuluji vyhercům..!:)

4.bleskovka

24. dubna 2007 v 15:06 Bleskovky
1)Kdo to je??
2)Líbí se ti??
3)Koho chceš na diplom??
Vyhrávaji první dvá tak rychle..:-)



Colorizace a jak na ni...

21. dubna 2007 v 11:54 Colorizace
1. Otevřeme si ve photofilteru nějaký šedivý obrázek, pokud nemáme šedivý, vložíme barevný a klikneme na:
A tím se nám obrázek odbarví a bude pouze šedivý, jak vidíte na obrázku!
2. Vezmeme si laso
a obtáhneme jím to, co chceme ocolorizovat( já jsem si třeba vybrala vlasy):
3. A teď klikneme na:
a tam vybereme barvu, na jakou chceme vlasy obarvit.

Životopis Kirsten

16. dubna 2007 v 19:10 Kirsten Dunst

Životopis


Kirsten Caroline Dunst se narodila ve městě Point-Pleasant ve státě New Jersey dne 30. dubna 1982 Klausovi a Inez Dunstovým. Před filmovými kamerami se poprvé objevila ve třech letech, a to v reklamě na panenky. Nabídky se začaly hromadit a Kirsten se stále častěji objevovala v reklamních spotech - celkem jich natočila více než sedmdesát.

První výhradně filmovou roli Kirsten získala coby sedmiletá holčička, ve filmu Woodyho Allena Příběhy z New Yorku si zahrála Lisinu dceru. V roce 1990 se stěhuje se svojí matkou a bratrem Christianem do Los Angeles a ještě v témže roce v režii Briana De Palmy natáčí velký propadák Ohňostroj marnosti, kde si zahrála dceru Toma Hankse, jistou Campbell McCoy. V roce 1994 udělala velký skok ve své kariéře, když si zahrála upírku Claudii po boku hvězd a nejžádanějších herců té doby Toma Cruise a Brada Pitta ve filmu Interview s upírem (a ačkoliv se o filmu napsalo mnoho kritických poznámek, tak Kirsten si vysloužila velmi vysoká hodnocení), za které byla nominována na Zlatý Globus, MTV Award pro skokana roku (proměněná nominace) a Saturn Award pro nejlepší mladou herečku. Ve stejném roce si zahrála také s Winonou Ryder ve filmu Malé ženy a s Kirkem Douglasem v komedii Greedy.

V roce 1995 byla časopisem People Magazine vybrána mezi padesát nejkrásnějších lidí světa. Dalším jejím úspěšným filmem se stalo Jumanji, kde hrála spolu s Robinem Williamsem. Svůj hlas propůjčila do Disnyeho díla Anastasia a také pro film Children Remember the Holocaust.

S Robertem De Nirem a Dustinem Hoffmanem si poté zahrála ve vysoce hodnocené politické satiře Vrtěti psem (rok 1997).

Rok 1999 pro ni byl zlomovým, protože se začala objevovat ve filmech, kde hrála mladé ženy, místo aby dále vystupovala v roli "předčasně vyspělé dívky".

Její nejpropracovanější role je jistě z jejího snímku Těhotná v patnácti, ve kterém coby patnáctiletá studentka otěhotní a i přes nevůli vlastních rodičů se rozhodne o dítě postarat. Bylo jasné, že dobrých filmů bude přibývat - jedním z nich je například Smrt panen v režijním debutu Sophie Coppollové.

Velice průměrný horor Vrána 3 je díky Kirsten mnohem lépe koukatelný, ale pokud svým výskytem nějaký film opravdu zachránila, tak jím rozhodně je scénáristická fraška Bravo, Girls!, který se prakticky nedá označit za nic jiného, než za přehlídku krásných dívčích těl - což je asi jeden ze dvou důvodů, pro který byste měli tento snímek vidět. Tím druhým důvodem samozřejmě není nic jiného než Kirsten Dunst, která si zaslouží mnohem lepší role - nebo alespoň role v mnohem lepších filmech.

Do velice dobrého snímku Šílená/Krásný, který je jedním z těch lepších teenagerských filmů, ji obsadil vcelku neznámý režisér John Stockwell. Ale na svoji zatím největší roli si počkala do roku 2002, kdy byl natočen Spider-Man. Tento film vydělal v prvním víkendu 114 844 116 $ a celosvětové tržby činí neuvěřitelných 821 700 000 dolarů! Poté Kirsten natočila ještě Věčný svit neposkvrněné mysli - film s vynikajícím scénářem, film s vynikajícím hereckým obsazením (zahrála si spolu s Jimem Carreym, Kate Winslet a Elijah Woodem) a hlavně film s vynikající režií a Úsměv Mony Lisy (s Julií Roberts). Jejím nejnovějším filmem je Wimbledon, romantika ze sportovního prostředí.

A co bude dál? Jasné je již natáčení Spider-Mana 3, kde by Kirsten opět měla ztvárnit postavu Mary-Jane Watson. Dálšími filmy, které se připravují jsou Elizabethtown a Marie Antoinetta.

Filmografie:

2004 Spider Man 2 /Spider Man 2/ - Mary Jane Watson
2003 Věčný svit neposkvrněné mysli /Eternal Sunshine of the Spotless Mind/
2003 Úsměv Mony Lisy /Mona Lisa Smile/ - Betty Warren
2003 Levity
2003 Kaena: The Prophecy - Kaena
2002 Spider-Man /Spider-Man/ - Mary Jane Watson
2001 The Cat's Meow - Marion Davies
2001 Šílená/Krásný /Crazy/Beautiful/ - Nicole Oakley
2001 Skousni to! /Get Over It/ - Kelly Woods/Helena
2000 All Forgotten - Zinaida
2000 Deeply - Silly
2000 Bravo, Girls! /Bring It On/ - Torrance Shipman
2000 Luckytown blues /Luckytown/ - Lidda Doyles
2000 Vrána 3: Návrat /The Crow: Salvation/ - Erin Randall
1999 Čmuchalky /Dick/ - Betsy Jobs
1999 Drop Dead Gorgeous - Amber Atkins
1999 Smrt panen /The Virgin Suicides/ - Lux Lisbon
1999 The Devil's Arithmetic (TV) - Hannah Stern
1998 Strike! - Verena von Stefan
1998 Malí válečníci /Small Soldiers/ - Christy Fimple
1998 Fifteen and Pregnant (TV) - Tina Spangler
1997 Odvážné srdce /True Heart/ - Bonnie
1997 Vrtěti psem /Wag the Dog/ - Tracy Lime
1997 Věž hrůzy /Tower of Terror/ (TV) - Anna
1997 Buffy přemožitelka upírů (TV seriál) v epizodě: "Inca Mummy Girl"
1997 Gun (TV seriál) - Sondra v epizodě: "The Hole"
1997 Krajní meze (TV seriál) - Joyce Taylor v epizodě: "Music of the Spheres"
1996 Touched by an Angel (TV seriál) - Amy Ann McCoy v epizodě: "Into the Light"
1996-1997 ER (TV seriál) - Charlene Chiemingo
1996 Matka noc /Mother Night/ - mladá Resi Noth
1996 Ruby Ridge: An American Tragedy (TV) - Sara Weaver
1995 Jumanji /Jumanji/ - Judy Shepherd
1994 Malé ženy /Little Women/ - mladší Amy March
1994 Interview s upírem - Claudia
1994 Greedy - Jolene
1993 Darkness Before Dawn (TV) - Sandra Guard
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - Hedril v epizodě: "Dark Page"
1993 Sisters (TV seriál) - Kitten Margolis v epizodě: "The Land of Lost Children"
1993 Sisters (TV seriál) - Kitten Margolis v epizodě: "Dear Georgie"
1990 Ohňostroj marnosti /The Bonfire of the Vanities/ - Campbell McCoy

Dido-videoklipy

12. dubna 2007 v 21:21 Dido
Thank You
Life For Rent
here w/ me
Prinz Pi feat. Eminem & Dido - Stan
Don't Leave Home
White Flag

Sarah-životopis

11. dubna 2007 v 21:18 Sarah Connor

Sarah Connor

Zpěvačka

Datum narození:
13.06.1980
Místo narození:
Delmenhorst, Německo
Znamení: Blíženci


Životopis:
Německá zpěvačka má čtyři sestry a jednoho bratra. Její první singl "Let's get back to bed boy" se v Německu stal velkým hitem. Velmi úspěšné singly "French Kissing" a "From Sarah with Love" si rychle získaly mnoho posluchačů nejen v Německu, ale v mnoha zemích celé Evropy. Jen několik týdnů po uvolnění singlu "From Sarah with Love" získává zlatou desku v Německu a Rakousku. Tohoto singlu se do dneška v jen v Německu prodalo přes 750 000 nosičů. Sarah za něj také získala ocenění trojnásobné zlaté desky v Německu, platinovou desku v Švýcarsku a Rakousku.

Své debutové album "green eyed soul" (2001) se těšilo podobným úspěchům. Jako předchozí singly si brzy po uvolnění získalo zlatou desku a do dneška trojnásobnou zlatou desku s prodanými přes 450 000 nosiči. Ve Švýcarsku se album stejně jako singl stalo platinovým a v Rakousku zlatým. Nejen v těchto zemích se stala Sarah úspěšnou, dalšími zeměmi jsou Finsko, Řecko, Polsko, Česko, Belgie, Portugalsko a Nizozemí.

V březnu 2002 získala prestižní Německou cenu Echo. Nominována byla ve třech kategoriích, ocenění získala v kategorii ženská umělkyně v Pop a Rock.

Dido-životopis

11. dubna 2007 v 21:14 Dido
Dido Florian Cloud Dew Bounevialle Amstrong se narodila 25.12.1971 v Londýně.Byla pojmenována po mystické zakladatelce Kartága-Dido. Když byla malá, koncertovala s pěveckým souborem po celém světě. Chtěla být profesionální flétnistkou a zpěvačkou, její rodiče jí ale flétnu nechtěli koupit, tak si jednu 'ukradla' ze školních ztrát a nálezů, k flétně se ale stejně nikdo nehlásil. Dido od té doby pořád cvičila na hudební nástroje co mohla, proto si její rodiče mysleli, že je divná.Otec byl literární agent a jak už se stává v rodině, Dido taky začala pracovat jako literární agentka a mezitím studovala práva. Její bratr mezitím založil skupinu-'Faithless', s jejich prvním albem- 'Reverence', i Dido se podílela na CD, kam nazpívala pozadí.Na jejich 2.CD-'Sunday 8 m.p.' Dido dokonce nazpívala do písně 'postcard' kousky písně'My lover's gone'. A Dido se začala zpívat vlastní písně a posílala je do různých vydavatelství, hudební nakladatelství: 'Arista Records' dala Dido schůzku s Clisem Davisem, který objevil spoustu dnes již slavných hvězd. V roce 1999 podepisuje s Dido smlouvu na natočení desky 'No angel'.V Americe se brzy nato Dido proslavila, prodávanost stoupla na 1000 000 ks.Potom raper Eminem použil refrén písně 'Thank you' ke svému hitu 'Stan' a píseň se okamžitě vyšvihla na první místa všech hitparád, píseň 'Here with me' byla použita k seriálu 'Roswell' Dido se proslavila a její debutové album získalo zlatou desku.V roce 2003 vydala nové album s názvem'Life for rent', které bylo později nominované dokonce na desku roku.